Adalya Port Hotel

****
Iskele Sk No:72, Antalya, 07100, Turkki
Tee varaus Internetissä nyt. Hinnat alkaen TRY58.

Tee varaus Internetissä nyt

Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
Hinnat alkaen TRY 58

Adalya Port Hotel on 4 tähden hotellin kätevällä paikalla Antalya. Avulias 24-tunnin vastaanottomme on valmis auttamaan sinua kaikkiin kyselyihin liittyen. Eräissä huoneissa on parveke.

Vieraat voivat hyödyntää hotellin autonvuokrauspalveluita. Ystävällinen ja avulias concierge on aina valmis auttamaan liittyen kaikkiin kyselyihin. Maailman eri puolilta tulevat vierailijat voivat nauttia hotellin valuutanvaihtopalveluista.

Tupakointi on täysin kiellettyä koko kiinteistössä. Etsitkö ruokapaikkaa? Kiinteistö tarjoaa vähintään yhden täyden palvelun ravintolan. Hotellissa majoittuville vieraille voidaan järjestää huonepalvelu.

Adalya Port Hotel Hotellin palvelut ja mukavuudet

Ilmainen Wi-Fi Ilmainen pysäköinti Ilmainen aamiainen

Hotellin palvelut

 • 24 tunnin vastaanotto
 • Parveke
 • Autonvuokraus
 • Concierge-palvelu
 • Valuutanvaihto
 • Tupakointi on kiellettyä kiinteistössä
 • Ravintola
 • Huonepalvelu

Kuinka teet varauksen Adalya Port Hotel

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Katso kaikki kuvia galleriassa
Asiakaspalautteita
Hotellin keskiarvo: 10.0
(ulos 10) Perustuen 1 ääntä
Klikkaa tästä anna lausuntoa

Tietoa alueesta

  Lentokentät lähellä Adalya Port Hotel

  • Antalya, Turkey (AYT-Antalya Intl.) - 5.52 mi

  Museot

  • Antalya Museum - 1.24 mi

Hotellit lähellä Adalya Port Hotel

Bodrium Otel & You Spa
*****
This stylish hotel is built around a notable outdoor pool with a state-of-the-art spa. It features a fitness centre, traditional ...
Ibis Eskisehir
***
Ibis Eskisehir is conveniently located in the popular Eskisehir area. The property features a wide range of facilities to make your ...
Hilton Mersin
*****
Conveniently located in Mersin, overlooking the Mediterranean, Mersin HiltonSA Hotel is a great base from which to explore this vibrant ...
Orty Airport Hotel
****
At the entrance of the İzmir Adnan Menderes International Airport, this hotel offers rooms with free Wi-Fi and a flat-screen TV. ...