Adalya Port Hotel
Selcuk Mh. Iskele Cd. No:72 Kaleiçi
Over 130,000 hotels worldwide
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
Tutav Adalya Alara is a 4-star hotel boasting a traditional Turkish architecture and located in the heart of Antalya.

Each guestroom of this luxury hotel offers comfort and state-of-the-art amenities such as an en suite bathroom, satellite television, a mini bar and climate control. Guests can also enjoy the use of WiFi internet access in their room.

After a day of sightseeing or work, guests can indulge in the tasty cusisine served at the in-house restaurant or unwind with a drink at the lounge-bar. In addition, the professional staff is available around the clock to cater to any need.

Kuinka teet varauksen

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

    Lentokenttiä
    • Antalya, Turkey (AYT-Antalya Intl.) - 5.54 mi
    Museot
    • Antalya Museum - 1.23 mi